ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

В повторението на "Час по България"

04.06.2007

Темата на "Час по България" на 8.06.2007 е "Военния съюз и държавните преврати в Третото българско царство" (ІІ-ра част), гост: о.р.полк.доц. Георги Кокеров (Технически университет - София).

Предването продължава темата "Военния съюз и държавните преврати в Третото българско царство", чиято първа част бе на 18 май 2007 г. Тогава полк. Кокеров се спря на възникването на Военния съюз, на положението в България след края на Първата световна война, управлението на земеделския режим на Ал. Стамболийски и Деветоюнския преврат. В това издание на "Час по България" се изнасят нови данни за атентата в църкваата "Света Неделя", за развието на политическите процеси в последвалия период, като се поставя акцент на преврата от 19 май 1934 г. В предаването се дава информация за работата на националната кръгла маса за ролята запасното войнство в политическия живот на България, проведена на 4 юни 2007 г. във Велико Търново. Този научен форум е организиран от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва с участието други сходни организация, както и на Военна академия "Г.С. Раковски", Национален военен университет "Васил Левски" и др. Очаквайте предаването на 8-и юни, петък от 20:30 часа по телевизия СКАТ.

2

2

5

5

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"
Повторениео на предаването с д-р Атанас Мангъров можете да гледате в неделя от 8:00ч. и вторник от 11:30ч. с д-р Атанас Мангъров - специалист по детски и инфекциозни болести, началник на детско отделение към Инфекциозна болница ще научите:
Какво представляват ентеровирусите - т. нар. заболявания придружени с

Тази седмица в "Час по България"

Тази седмица в "Час по България"

България над всичко

България над всичко
Кратки откъси от срещите на кандидатите за евродепутати от партия АТАКА с граждани от цялата страна.

От Батак съм чичо

От  Батак съм чичо
Стихотворение по спомените на Иван Тодоров Ганев, който по време на Баташкото клане е бил дете.

ДПС е готово да фалшифицира и евроизборите

ДПС е готово да фалшифицира и евроизборите
Само 8 души няма да могат да гласуват заради Закона за уседналост.