ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Танците обединават хората

02.10.2010

Народните танци обединиха хора от различни възрасти и професии. Аматьорите- танцьори се забавляват на воля в центъра на Бургас.

2

2

5

5

Институциите лансират абсурдите на Общината

Институциите лансират абсурдите на Общината
Община Бургас се изгаври със стотици бургазлии. Заради виден симпозиум по скулптура чиновниците разрешиха морскатата градина да се превърне в строителна площадка. Две отговорни инспекции- по здравеопазването и околната среда така и не успяха да кажат с колко прах са се натровили хората. От общината се опитаха да потушат проблема с едно

Пешеходни неволи

Пешеходни неволи
Варненци масово се оплакват от опасни пешеходни участъци. Поредният сигнал дойде от цветния квартал, жителите на който ежедневно рискуват живота си при пресичането на оживен булевард.

Брегоукрепването на малкия плаж в Лозенец може да продължи

Брегоукрепването на малкия плаж в Лозенец може да продължи
Свлачище на плажа в Лозенец поглъща базата на висшия административен съд. Заради липса на пари в края на миналата година министерски съвет спря укрепването на брега.

Закъснял ремонт

Закъснял ремонт
Закъснял ремонт в детскаградина в Кърджали вбеси десетки родители. Заради затворената забавачницамнозина деца останаха по домовете си.

75-годишнина на читалище "Николай Хайтов" в София

75-годишнина на читалище
С много музика и стихотворения беше отбелязан международния ден на музиката и поезията. по повод празника в сградата на читалище „Николай Хайтов” в София се проведе благотворителен концерт за събирането на средства за отбелязване на 75 годишнината от създаването на

Как празнуват българските пенсионери?

Как празнуват българските пенсионери?
Празник с горчив привкус. така изкарват българските пенсионери международния ден на възрастните хора. Въпреки мизерията, в която са принудени да живеят, те намират сили да се повеселят.

Верижна катастрофа

Верижна катастрофа

Г-н Цветанов, има ли у нас присъствие на турски ислямисти - членове на "Ал Кайда" ?

Г-н Цветанов, има ли у нас присъствие на турски ислямисти - членове на
Продължават да постъпват нови подробности за турската "връзка" на талибаните и на "Ал - Кайда" в Европа. В предаване на ВВС, посветено на участието на турски "джихадисти" в световната терористична мрежа, се отбелязва, че при операцията в района между Мирали и Бану на 04.10.2010., при която загинаха 5 турски муджахидини, пакистанските сили са