ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

СКАТ гради паметник за жертвите на протурския тероризъм

29.08.2007

Фигурална композиция на осакатени майка и детето и, разпънати на кръст от изкривени релси и ламарина от жп вагон ще бъде издигната на гара Буново в памет на жертвите на протурския тероризъм. Идеята е на ръководството на телевизия СКАТ и на общественика Минчо Минчев от Отечествената партия и ОКЗНИ. Скулптурата е дело на Александър Хайтов. Телевизия СКАТ финансира изграждането на мемориала, който ще бъде открит на 11 септември 2007 г.

2

2

5

5

Младо семейство с дете на 2 години оцеля в катастрофа

Младо семейство с дете на 2 години оцеля в катастрофа
Младо семейство с дете на 2 години по чудо оцеля в катастрофа след като автомобила им бил засечен и блъснат от друга кола на пътя Бургас - Созопол.

Лукойл заграби езеро

Лукойл заграби езеро
От този репортаж ще науите как може съвсем законно да се купи природна забележителност.

Жена от село Голямо Буково доживя до 100 години

Жена от село Голямо Буково доживя до 100 години
Жена от село Голямо Буково доживя до 100 години. Баба Ирина не яде месо и съветва когато ви се плаче да пеете.така е правела тя един век.

Паметник прославя битка на цар Симеон в Ахелой

Паметник  прославя битка на цар Симеон в Ахелой
Паметник прославя битка на цар Симеон в Ахелой. Това е първият знак, който напомня за далечната 917 година и победата над Източната римска империя.

Заглавие

Заглавие
Здравейте, пиша Ви относно предаването "Църквата на мълчанието".Предаването засяга актуални въпроси свързани със Светата ни Православна Църква.Въпреки че имам само 15 годишен житейски опит се чувствам готов и аз да взема отношение по някой наболели въпроси свързани с Православието.Ако трябва да бъда по-конкретен - относно митрополит