ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Скандал и в Румъния със собствениците на БТВ

01.01.2013

След като еднократно прекрати договора си с основни кабелни оператори телевизия Бтв няма да се излъчва от първите дни на януари тази година. Оказва се, че подобно е положението и в Румъния, където телевизия ПРО ТВ спира да се излъчва в мрежата на Ромтелеком по същите причини.

Кърджали - най-зеления град с най-мръсен въздух

 Кърджали - най-зеления град с най-мръсен въздух
В последните месеци измервателните станции на Изпълнителната агенция по околна среда отчитат високи стойности на фини прахови частици във въздуха в Кърджали. Парадоксално - само преди няколко дни градът получи приз за най-зелен

Зов за помощ

 Зов за помощ
18-годишно момиче с целебрална парализа не може да продължи лечението си в чуждестранна клиника, заради отказ от страна на българските институции. В същото време семейството не разполага със сумата от 8000 евро за рехабилитация. Вижте историята на Стоянка в следващия

Макети на известни кораби

 Макети на известни кораби
Едни от най-известните макети на кораби, строени в бургаската и варненска корабостроителница акустираха в Бургас. Още за уникалната изложба разказват Габриела Гоцкова и Георги Димитров.

Морал и медии

Морал и медии
Телевизия СКАТ ще продължи да се бори срещу неправдите в България и лошото управление на държавата. Това заявихя водещи журналисти от медията в предаването Фронтално с водещ Стефан Солаков.

От упор за спасението на България

От упор за спасението на България
И още акценти от предавания на ТВ СКАТ. Спасението на България е главната задача на всеки патриот в днешно време. Телевизия СКАТ работи успешно за каузата през 2012 година. Темите бяха коментирани в предаването “От упор”.

Над 2 500 бебета са родени в АГ-болницата през 2012

Над 2 500 бебета са родени в АГ-болницата през 2012
Сериозен ръст на новородените отчитат през тази година във варненската АГ-болница. За 2012 година там са проплакали над 2500 бебета, докато миналата година те са били около 2300.

Заличено село, но със живи традиции

Заличено село, но със живи традиции
Заличено село, което не съществува на картата пази живи българските традиции. Потомците на поморийското село Доброван пазят носиите от предците си и съхраняват балканджийския фолклор.

Новогодишен концерт на СКАТ

Новогодишен концерт на СКАТ
След минути започва празничната новогодишна програма на ТВ СКАТ. Десетки изпълнители ще вземат участие във фолклорната програма с домакин Галя Асенова. Състави от цялата страна, духова музика и именити и гласовити изпълнители, ще създадат настроение във вашите домове.

Българите в Испания се подготвят за новата година

Българите в Испания се подготвят за новата година
Сънародниците, които живеят в Испания, се подготвят да посрещнат новата година. Как – ще ни разкаже Росен Георгиев.

Да даряваш радост и усмивки

Да даряваш радост и усмивки
Столичното читалище "Христо Смирненски" 1946 година поздрави за празниците дома за стари хора в Горна Баня. Заедно с Фолклорната група от читалище Отец Паисий и доброволци от червения кръст ,те посетиха и дома за възрастни хора страдащи от деменция в кв. Княжево. В празничната програма се включи и водещата на предаването ”Oт българско, по-