ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Посегателство върху защитена местност

23.06.2013

Ново посегателство срещу защитена от закона местност край Несебър. Осем декара и половина дюни са станали жертва на човешката алчност. Местността е преобразена, а върху нея са депонирани отпадъци. Сред нарушителите е фирма на общински съветник от Несебър.

НФСБ настоява да падне дискриминацията за ползване на "Синя зона"

НФСБ настоява да падне дискриминацията за ползване на
Казусът “Синя зона” в Бургас отново ще сблъска НФСБ с мнозинството в общинския съвет на предстоящата сесия във вторник. Патриотичната партия ревниво се застъпва за живущите в централна градска част и ще настоява аргументирано, да се премахне досегашната

"Титан" срещу "Волф"

Община Кърджали обяви обществена поръчка за сметосъбиране в общината. Сумата е 20 милиона, които трябва да бъдат усвоени за 5години.

Петдесетница - рожденият ден на Христовата църква

Петдесетница - рожденият ден на Христовата църква
Православната църква чества един от най –големите християнски празници – Петдесетница. На този ден се празнува рождения ден на Христовата църква.

Живот отдаден на българщината

Живот отдаден на българщината
Вече 79 години Мария Урфатова от старозагорското село Пшеничево съхранява всичко българско и родно с цената на лишения и безкрайна борба с уж културните ни институции. Жената е посветила целия си живот на това да е истинска

Фестивал на два славянски народа

Фестивал на два славянски народа

Фолклорна плетеница

Фолклорна плетеница

"Априлец" излъчи републикански шампион

На днешната дата преди100 години два български полка начело с полковник Константин Каварналиев участват в сражението при Дойран. В славната битка храбрият български пълководец се сражава рамо до рамо с 3 хиляди бойци, а гърците с 42 хиляди.

100 години от героичната смърт на полк. Константин Каварналиев

100 години от героичната смърт на полк. Константин Каварналиев

Посрещнахме ПЕС с викове "Оставка"

Посрещнахме ПЕС с викове
Стотици протестираха от сутринта пред Националния дворец на културата, където днес заседава Партията на европейските социалисти.Протиращите поискаха оставката на лидера на партията и председател на БСП- Сергей

За девети път хиляди протестират срещу властта

 За девети път хиляди протестират срещу властта
Девети ден на протести в цялата страна срещу правителството на Пламен Орешарски. В София десетки хиляди българи отново изпълниха площад „Независимост“ пред Министерския съвет.