ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Поредното "сутрешно кафе" блокира жълтите павета

19.07.2013

36-ти ден на протести срещу правителството на Пламен Орешарски. За поредна сутрин недоволни българи „пиха кафе“ пред сградата на Народното събрание, скандирайки „Оставка“ и „Мафия“. Подробности вижте в репортажа на Геновева Цонева.

Жътвата приключи

Жътвата приключи
Приключва жътвата в Бургаска облас.80 процента от земите са ожънати.Тази година добивът е по-нисък, но качеството е добро, коментират зърнопроизводители.

Правят допълнителни класни стаи в ОУ "Захари Стоянов"

 Правят допълнителни класни стаи в ОУ
Физкултурният салон и актовата за ла на Основно училище „Захари Стоянов“ да бъдат преустроени в класни стаи-това решение гласуваха общинските съветници по време на сесия. Предложението за реформата е на Костадин Костадинов от

Маказа - някога, но не сега

 Маказа - някога, но не сега
Представители на държавната власт от България и Гърция се срещнаха на прохода Маказа. Но въпреки обещанията и добрите намерения, никой не се ангажира със срокове за отварянето на пътя.

Предотвратен екогеноцид

 Предотвратен екогеноцид
В предишенн материал ви показахме как до вилна зона и жилищен комплекс безнаказано се изхвърлят тонове токсични материали. Регионалната инспекция за опазване на околната среда и водите в Бургас наказа нарушителите с парична санкция и наложи забрана на изхвърлянето на сяра на бургаската рафинерия

Газова бутилка се взриви - пострадаха баща и дъщеря

 Газова бутилка се взриви - пострадаха баща и дъщеря
Избухна газова бутилка в кухненското помещение на къщата на семейство Димитрови в бургаският квартал Долно Езерово. Експлозията се е случила вчера следобяд. От мощния взрив се изкъртва дограмата на прозорците и се запалва покъщината. По това време вътре е бил баща с двете си деца. Едно от тях е спасено , но бащата Деян Димитров и дъщеря му

Фолклорен концерт „Това е България"

 Фолклорен концерт „Това е България
Концерт под надслов „Да спасим България“ се проведе по повод 176-тата годишнина от рождението на Апостола на Свободата Васил Левски. Организатор и медиен партньор бе телевизия СКАТ.

"Да спасим България"

Запис на концерта организран от телевизия СКАТ и партия Национален фронт за спасение на България по случай 176-та годишнина от рождението на Васил Левски.

Бившият турски агент СЕЗГИН МЮМЮН се оказа примитивен дезинформатор в опита си да компрометира ТВ СКАТ и НФСБ

Бившият турски агент СЕЗГИН МЮМЮН се оказа примитивен дезинформатор в опита си да компрометира ТВ СКАТ и НФСБ
Поведението и „журналистическите“ напъни на осъдения за военен шпионаж в полза на Турция собственик на Кърджалийската медия „AJANS BG” доказват за сетен път правилото, че „бивши агенти“ няма и те винаги остават верни на своите работодатели, за да заслужат чуждата подкрепа с нейните материални и морални проявления. Очевидно професионалистът в

176 години от рождението на Васил Левски

176 години от рождението на Васил Левски

НФСБ и СКАТ почетоха Левски

НФСБ и СКАТ почетоха Левски
Представители на софийската структура на Национален фронт за спасение на България и телевизия СКАТ поднесоха венци и цветя пред бюст-паметника на Васил Левски в Борисовата градина.