ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Спекулациите с операта продължават

25.07.2013

Продължават скандалите около директорския пост в старозагорската опера. Заради ескалиращото напрежение и спекулациите около него, днес в града пристигна заместник-министърът на културата Васил Василев. Въпреки, че би трябвало да е на поста си временно низпълняващият длъжността директор Красимир Къшев се появи с такси десет минути след началото на срещата.

Бели лястовички отново се излюпиха в кв. "Горно езерово"

 Бели лястовички отново се излюпиха в кв.
Семейство Петрови от бургаския квартал "Горно Езерово" би трябвало да са най-щастливите хора на света. В тяхната къща, под стряхата за трети път се излюпиха бели лястовички. За да видят малките птички, които според поверието носят щастие и здраве идват хора от близо и далеч. Малките лястовички са на седмица и едва са оцелели, след като преди ден

Поредното скандално назначение на управляващите

Поредното скандално назначение на управляващите

Кабинетът обещава магистрали, пари за тях май няма

Кабинетът обещава магистрали, пари за тях май няма

Сблъсъци с полицията пред парламента

Сблъсъци с полицията пред парламента
Полицията окървави 40-тия ден на протестите пред парламента. Протестиращите бяха налагани с палки. 10 души са приети в болница, десетки други са ранени.

Власт с цената на насилие

Власт с цената на насилие
Министър-председателят Пламен Орешарски и неговите заместници не слязоха при журналистите след заседанието на МС, за да обяснят защо допускат кръв и насилие по улиците в името на запазването на властта. На въпросите на журналистите отговори единствено вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Декларация на НФСБ

Декларация на НФСБ
По повод на снощните събития Национален фронт за спасение на България излезе с деклрация.

Бунт срещу изграждане на каменна кариера

Бунт срещу изграждане на каменна кариера
Жителите на Каблешково, община Поморие се обявиха против изгрлаждането на каменна кариера. Шумът, мръсотията и падащите камъни ще са само на 100 метра от къщите на хората.

Общината продава 10 дка от логистичния парк

Общината продава 10 дка от логистичния парк
Кметът на община Бургас Димитър Николов поиска от общинските съветници да гласуват продажбата на 10 дка земя от Логистичния парк. Инвестиционното намерение за парцела е от страна на фирма за производство на яхти, логистика и рециклиране. Към този момент теренът представлява голо поле, а от обещаните хиляди работни

41 ден на протести

41 ден на протести
Какви са настроенията на днешния 41-ви протест срещу правителството на Орешарски след снощните сблъсъци ще разберем от Геновева Цонева, която ни очаква на площад Независимост.

Апелативният съд връща “Нелсен чистота"

Апелативният съд връща “Нелсен чистота
Пловдивският апелативен съд възстанови „Нелсен чистота ” като концесионер на сметосъбирането в Стара Загора. С това решение съдът забранява на Общината да извършва фактически действия, чрез които да възпрепятства изпълнението на задълженията на фирмата. Кметът Живко Тодоров заяви, че не приемат мотивите и ще обжалват това