ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

И ЕС разбра, че детският живот в Турция струва колкото един хляб

12.03.2014

Многохилядните антиправителствени протести в Турция продължават. Една жена е изгубила окото си, а други две са прегазени от бронирана полицейска кола, заради бруталното потушаване на размиците от режима на Ердоган. Събитията в югоизточната ни съседка накараха евродепутатите да размислят относно присъединяването на Турция към Европейския съюз.

НФСБ с нова партийна структура

НФСБ с нова партийна структура
Шуменското село Дибич е поредното населено място, в което бе създадена местна структура на Национален фронт за спасение на България. Младите патриоти, които поставиха началото на партийна организация в населеното място заявиха, че в НФСБ виждат единствената надежда за едно по- добро бъдеще на

"Не остарявай, любов!"

Почитатели на големия поет и драматург Недялко Йорданов се срещнаха с него на творческа вечер под надслов „ Не остарявай, любов!“. Събитието се състоя в Морското казино в Бургас, където бяха представени и шестте тома на Недялко Йорданов с поезия, сатири и

Концерт "Преглед на любителското творчество"

Концерт
Концерт под надслов „Преглед на любителското творчество“ се състоя в Общински културен институт Надежда. На събитието взеха участие творци от 4 до 87 годишна възраст.

Държавата може, стига да иска да се справи с циганската престъпност

Държавата може, стига да иска да се справи с циганската престъпност
Политическите кланове, които купуват цигански гласове прикриват циганската престъпност. Това каза съпредседателят на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов, който бе поканен в предаването "Дневен ред" на ТВ7 да коментира циганската престъпност.

Президентът Плевнелиев "взаимства" идеи на НФСБ

Президентът Плевнелиев
България може да внася природен газ с кораби през гръцкото пристанище Александруполис и така да не зависи само от доставките от Русия. Това заяви при посещението си в Катар президентът Росен Плевнелиев. Така държавният глава на практика повтори идеята на съпредседателя на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов.

Деца пиха отровно мляко в детска градина

 Деца пиха отровно мляко в детска градина
Откриха миша отрова в млякото на деца от детска градина в Асеновград. Сигналът за съмнителен цвят на храната е подаден тази сутрин от ръководството на детското заведение. На мястото бяха свикани здравни инспектори, полиция и прокуратура. На част от децата са взети кръвни проби.

Висш кадър на БСП съучастник в кървавия атентат на Буново

 Висш кадър на БСП съучастник в кървавия атентат на Буново
Виден партиен функционер на БСП се оказа замесен в кървавия атентат на гара Буново. Това е шефът на пристанище Бургас Аргир Бояджиев. По онова време той е бил пряк ръководител в държавна сигурност на един от терористите - Алцек Чакъров - Моряка. Разкритието беше направено в предаването на ТВ СКАТ - „Дискусионно

Слави Бинев: “Правителството в България толерира престъпления”

Слави Бинев: “Правителството в България толерира престъпления”
Представителят на НФСБ в Европейския парламент Слави Бинев откри мартенската сесия в Страсбург. Той се обяви в подкрепа на европейския парламент срещу пране на пари. Бинев заяви, че само еднакви правила за целия Европейски съюз ще дадат

Сидеров най-мразен политик в България с 87,7% неодобрение

 Сидеров най-мразен политик в България с 87,7% неодобрение
Псевдонационалистът Волен Сидеров стана най-мразеният политик в България и измести Ахмед Доган от тази позиция. 87.7% от българите нямат никакво доверие на Сидеров, който помогна за съставянето на правителството на БСП и ДПС.

Транспортният министър дойде неподготвен в Бургас

 Транспортният министър дойде неподготвен в Бургас
Транпортният министър Данаил Папазов се оказа крайно неподготвен за срещата си с бургаските медии. Министърът не можа да отговори конкретно по нито една от горещите теми в Бургаска област. Уволнените бургаски корабостроители също останаха разочаровани.