ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Няма плажове без наемател в Приморско

28.06.2009

Всички плажове в Приморско имат стопани и работят нормално. Осигурена е безопасната почивка на плажуващите с достатъчно на брой спасители.

2

2

5

5

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания
Как децата от Кърджали да не скучаят през лятната ваканция. За това се грижат от детския комплекс в града. За да ангажират свободното време на учениците им организират различни занимания.

Егемен Баъш: "Духовната семинария е наша вътрешна работа".

Егемен Баъш:
Гръцкият вестник "Катимерини" публикува интервю с турския държавен министър и главен прегова рящ Егемен Баъш, в което той дава отговор на някои актуални въпроси за членството на Турция в ЕС и за състоянието на турско-гръцките отношения. Въпреки възраженията и съпротивата на някои среди в ЕС, Турция била твърдо решена да продължи реформите и да

Директорът на "Обществен ред и сигурност" раздава шамари и заплахи

Директорът на
Директорът на "Обществен ред и сигурност”" в Община Бургас Костантин Луков раздава шамари посред бял ден. Според потърпевшия Милчо Добрев ,шефът на Общинска полиция избухнал без причина.

Рибари блокираха пристанище Варна

Рибари блокираха пристанище Варна
Десетки рибарски лодки блокираха за повече от час Варненското пристанище. Протестът е срещу липсата на адекватна политика на управляващите в областта на рибарството.

Протест на рибари

Протест на рибари
И в Царево рибарите протестираха. За пореден път те изразиха несъгласието си с политиката на местното общинско и пристанищно ръководство относно функционирането на порта.

Енергодъоръженията в Слънчев бряг остават сонственост на курорта

Енергодъоръженията в Слънчев бряг остават сонственост на курорта
Община Несебър няма да получи безвъзмездно инфраструктурата на Слънчев бряг. Искането беше отхвърлено на събрание на акционерите. Заради спора около енергосъоърженията има ли опасност туристите да останат на тъмно ще ви разкажем в следващия

Пристанище в Черноморец стана общинско

Пристанище в Черноморец стана общинско
Пристанище “Черноморец” стана собственост на Община Созопол. На официална церемония връчиха символичния ключ на порта.

Ще градят джамия в столичния квартал "Кремиковци"

Ще градят джамия в столичния квартал