ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Погват длъжници с частен съдия изпълнител

17.07.2009

Неплатените данъци да се събират принудително – това реши общинският съвет в Приморско. Дължимите сума са над сто хиляди лева. Некоректните платци ще бъдат дадени на съдебен изпълнител.

2

2

5

5

ВМС е с нов командващ

ВМС е с нов командващ
Контра-адмирал Пламен Манушев е новия командващ на Военоморските ни сили. Във Варна се сътоя церемония по повод встъпването му в длъжност.

172 години от рождението на Левски

172 години от рождението на Левски
В Бургас си спомниха за Левски в навечерието на рождението му. На подвига на великия бългин беше посветена литературна вечер.

Село Маринка на 100 години

Село Маринка на 100 години
На празника на Света Марина село Маринка чества сто годишен юбилей. Тържествата ще продължат три дни.

Празник на Созопол

Празник на Созопол
В Созопол откриха официално празниците на града. И негова закрилница е Света Марина. Тържествата започваха с фото-изложбапоказваща миналото на древния град.

Груба намеса на турски депутат и на "Бал-Гьоч" в българската политика.

Груба намеса на турски депутат и на
Депутатът от Бурса от управляващата ислямистка Партия на справедливостта и развитието Седат Къзълджъклъ посетил, заедно с членовете на Областното ръководство на партията Хасан Гюрсес и Юсуф Дюндар, централния офис на "Бал - Гьоч" ( Федерация на дружествата на изселниците ) и там разговарял с председателя проф. Емин Балкан за резултатите от

Съдебна репресия срещу 9 кюрдски депутати.

Съдебна репресия срещу 9 кюрдски депутати.
Главната прокуратура в Анкара е изготвила обвинение срещу 9 депутати от Партията на демокра тичното общество (ПДО) с искане за отнемане на имунитета и предаването им на съд. Сред посо чените като престъпници депутати, избрани на извънредните общи избори на 22.07.2007г., фигури рат Генералния председател на партията Ахмет Тюрк и Зам. председателя

Кюрдски "терористи" осъдиха Турция в Страсбург.

Кюрдски
Втори състав на Европейският съд за правата на човека в Страсбург осъди Турция да плати парич ни компенсации на петима кюрди, осъдени на доживотен затвор по обвинение за "тероризъм", пов дигнато в началото на 90 - те години на миналия век и които от 1997г. лежат в прочутия затвор в Диярбакър. Съдът постановил, че при съдебното производство са били

Шофьор на паяк нападна оператор на СКАТ

Шофьор на паяк нападна оператор на СКАТ
Насилието над екипи на СКАТ продължава. Пребиха оператор в Поморие. Шофьорът на паяка в града разби устата на видеоператора без причина под безучастния поглед на пътния полицай.