ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Стойчо и Бобойчо раздават грамоти на журналисти

25.07.2009

Годишният панаир на суетата в Бургас завърши. Медийният фестивал в града напълни джоба на организаторите. А наградените си тръгнаха под мишница с грамота макар да не рабраха какви са точно критериите за оценка на труда им.

2

2

5

5

Наградиха участниците в кампанията "Лято без риск"

Наградиха участниците в кампанията
Във Варна наградиха доброволците, които участваха в кампанията лято без риск. В продължение на 2 седмици те обучаваха свои връстници как да избягват рисковите ситуации в живота.

Самолетна катастрофа

Самолетна катастрофа
Само няколко дни след като ирански пътнически самолет се разби и загинаха всички 168 души на борда му, още 17 души станаха жертва на самолетна катастрофа в Иран. Ирански пътнически самолет от Техеран за Машхад се блъсна в стена по време на приземяване, след като гумите му избухнаха в

Турската икономика била пред фалит заради Русия.

Турската икономика била пред фалит заради Русия.
Днес турските медии изреваха панически заради мерките, предприети от правителството и управата на Москва срещу борсата за търговия на едро, известна като "Черкезки пазар". Както първи инфор мирахме още на 10 юни 2009г., всичко започна с удара над контрабандиста и "стратегически инвес титор" в Турция Телман Исмаилов., който зареждаше складовете на

Сергей Лавров на посещение във Виетнам

Сергей Лавров на посещение във Виетнам

Ахмет Давутоглу посети мюсюлманската сръбска област Санджак.

Ахмет Давутоглу посети мюсюлманската сръбска област Санджак.
Турският Външен министър Давутоглу приключи двудневната си визита в Сърбия с дългоочакваното и най-после реализирано посещение в югозападната Сръбска провинция Санджак, населена предимно с мюсюлмани. При пристигането си в т.н. "столица" гр. Нови пазар гостът бе придружен от своя сръбски колега Вук Йеремич. Там той разговаря с лидерите на двете

Павилион - убиец

Павилион - убиец
Павилион в Бургас разположен върху тротоар пречи на движението. Заради мястото, което заема той е станал причина за много инциденти твърдят живеещите в района.

Липса на велоалеи

Липса на велоалеи
Заради липсата на велоалеи много кърджалийци се отказват от любимото си занимание да карат колело. На улицата е опасно а по тротоарите пречим на пешеходците споделят хората.

Задават се горещини

Задават се горещини
Горещте дни продължават. Синоптиците успокояват, че още тази нощ ще започне захлаждане. Как кърджалийци се спасяват от жегата вижте в този репортаж.