ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Турски медии: "Еротичната дипломатка става Консул в Чикаго".

09.08.2009

Днес в обедните часове Анадолската агенция разпространи новината, че служителката в българско то МВнР Лила Георгиева заминава на работа като Консул в Чикаго. Любопитните ценители на женс ката красота напразно търсели в интернет "еротичните пози" на 30 годишната българка, с които тя стана известна през 2005г. За тяхно разочарование информационният сайт "Eurochicago.com" на българската диаспора в щата разпространил пози на Лила, но този път облечена. Според нейните думи, тя щяла да отговаря за своя консулски окръг, в който попадали 14 американски щата, и това я изпълвало с гордост и желание за работа в услуга на многобройната българска колония. Турската агенция припомня, че Георгиева е завършила политически науки в Лисабонския университет и е ра ботила в секцията за Гърция и Кипър в МВнР.

2

2

5

5

Шофьорски неволи заради строителна фирма

Шофьорски неволи заради строителна фирма
Невероятни задръствания изнервят шофьорите в Бургас. В сезона на отпуските пътищата към Южното Черноморие са блокирани. Движението към комплекс “Меден рудник” пък е затруднено заради мудната работа на фирмата, която ремонтира

Тежка катастрофа

Тежка катастрофа
Три коли се блъснаха на пътя край Каблешково. Причината за катастрофата е неспазване на дистанция. За щастие няма жертви при инцидента.

Вдигат колите на незаконните търговци а риба

Вдигат колите на незаконните търговци а риба
Към една тема която следим. Улични търговци на риба в бургаско останаха като в небрано лозе след акция на общинска полиция. Колите им бяха вдигнати с паяк след като актовете не помогнаха и не спряха нелегалната

Режат въздушните кабели

Режат въздушните кабели
Бургас се освобождава от гъстата паяжина от кабели опасваща дървета и сгради. Освен, че грозят стърчащите и висящите кабели нарушават закона за електронни съобщения и наредбата на Община Бургас за опазване на зелената

Концесионер на плаж рекетира туристи

Концесионер на плаж рекетира туристи
Скандал край Черноморец. Туристи твърдят, че наемател на плаж ги рекетира. Концесионерът им иска пари за това, че са разпънали палатки в гората край плажа. Още за проблема в следващия репортаж.

Община в битка за терен

Община в битка за терен
Община приморско поведе битка за общински терен на брега на река Ропотамо. Там от години се е самонастанил търговец, който незаконно извършва туристическа дейност.

Суша мори кърджалийско, реколтата е застрашена

Суша мори кърджалийско, реколтата е застрашена
Суша унищожи посевите в кърджалийско. Земеделските стопани са отчаяни заради слабата реколта.

Джон Лоутън снима филм за Варна

Джон Лоутън снима филм за Варна
Легендарният вокалист на “Юрая хийп” снима филм за Варна. Това е осма част от поредицата на ТВ СКАТ Джон Лоутън представя.