ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Тази сутрин се самоуби Командващия жандармерията в околия Езине, окръг Чанаккале.

22.12.2009

След вчерашните информации за продължаващите самоубийства на турски офицери, днес нов подобен случай стана обект на вниманието на медиите като приоритетна новина. Подробностите тепърва ще се изясняват, но няма съмнение, че серийните самоубийства имат някаква връзка с нарастващ ото вътрешнополитическо и социално-икономическо напрежение било заради всенародния бунт на кюрдите, било заради враждебните отношения между армията и правителството. Краткото съобщение на агенция "Джихан", което се цитира дословно от повечето медии, описва как рано днес старши л ейтенант Галип Йондер - Командир на жандармерийския батальон в околия Езине, вилает Чанаккале, влязъл в служебния си кабинет, който се намирал няколко етажа под жилището на офицера във вoенния блок. Няколко минути по-късно колегите му чули изстрел и при опита да влязат в стаята установили, че вратата е заключена отвътре. Първоначалният оглед показвал, че Йондер се е застрелял в главата със служебния си пистолет и смъртта е настъпила веднага. На място пристигнал Околийският прокурор и започнал разпити на свидетелите. Съобщава се, че Галип Йондер ( на снимката) е женен и има 2 деца.

2

2

5

5

АТАКА иска изгонването на ТВ СКАТ от парламента

АТАКА иска изгонването на ТВ СКАТ от парламента
Партия АТАКА поиска национална телевизия СКАТ да бъде отстранена от парламента. Депутатите на Волен Сидеров се оплакали, че са тормозени от наш екип.

Откриха балереф на Тодор Александров

Откриха балереф на Тодор Александров
От днес в София на булевард „Тодор Александров” има барелеф на българския революционер. Така ще се съхрани паметта на хората борили се да върнат Македония в майка България.

Турция скръцна със зъби заради новините на турски

Турция скръцна със зъби заради новините на турски
Турция скръцна със зъби на България по повод идеята за референдум за новините на турски език по БНТ. Това е груба намеса във вътрешните работи на страна членка на Евро-съюза.

Референдумът на Борисов и Сидеров вреди на България

Референдумът на Борисов и Сидеров вреди на България

Сняг покри Бургас и областта

Сняг покри Бургас и областта
Сняг и ниски температури по Черноморието. Според .основните пътни артерии са почистени. В Бургаска област няма селища без ток.

Снегът скова джижението между Бургас и Поморие

Снегът скова джижението между Бургас и Поморие
Снегът и непочистените улици станаха причина за няколко катастрофи по пътя Бургас-Варна. Образуваха се и задръствания на отсечката до Поморие.

АТАКА - голямата измама (репортаж)

АТАКА - голямата измама (репортаж)
Кандидатите за депутати на партия АТАКА са заложници на Волен Сидеров. В предаването “Паралакс” на телевизия СКАТ беше показан документът, който удостоверява, че те са станали гаранти на офшорна фирма, регистрирана на Сейшелските

АТАКА - голямата измама

АТАКА - голямата измама
В това издание на предаването "Паралакс" се показват несъществуващите според Волен Сидеров документи за поръчителство при отпускане на заем. Ще видите видео материал от разговора с нотариус Вуцова, която хвърля светлина върху обстоятелствата около подписването на скандалните документи. Ще бъде изяснена цялата схема на измамата