ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Френска полицайка беше наказана дисциплинарно заради "облекло с ислямски символи".

05.02.2010

В момент, когато във Франция продължава обществената и политическата дискусия за забрана на женското "униформено" облекло бурка, младата френска полицайка с арабски произход Нора Б. решида изпробва търпението на своите началници, като се появи забрадена на работа без никакво притеснение ( на снимката ). Нейното съзнателно и демонстративно предизвикателство представлява рецидив, тъй като през ноември м.г. служителката получила "административно предупреждение" за същото нарушение. При последното си явяване на работното място със забрадка тя предизвикала гнева на колегите и била наказана с отстраняване от работа и получила принудителен "неплатен отпуск". Това било само временна мярка и в скоро време щяло да стане ясно дали Нора Б. ще бъде уволнена. При проверка на служебно-кадровото й досие инспекторът открил, че срещу нея е имало "служебна проверка" през далечната 2004г., но тя довела само до "устна забележка" заради "малкия стаж и липсата на опит като наскоро назначена полицайка". Както е известно, през 2007г. беше приет закон, който не разрешава носенето на "символи за религиозна принадлежност" от обществените служители.

2

2

5

5

Антибългарската политика на ДПС

Антибългарската политика на ДПС
Продължават антибългарските прояви в Кърджалийско. Сега съветници от ДПС предлагат общината да сложи в културния си календар празници на турския език.

ГМО = национална катастрофа

ГМО = национална катастрофа
Генномодифицираните храни отключват автоимунни заболявания и предизвикват тежки алергии. Това е мението на лекари и специалисти по храненето. Те се обявиха против промените в Закона за генетично модифицираните организми, които проамериканската партия ГЕРБ и нейните верни слуги от АТАКА гласуваха на първо

Първи коментари след визитата на Борисов в Турция

Първи коментари след визитата на Борисов в Турция
След посещението на премиера Бойко Борисов в Турция не закъсняха и първите коментари. В предаването "Фронтално" с водещ Стефан Солаков, гостите определиха визитата като слабо подготвена и че не са постигнати очакваните за България

Турцизацията на България с подкрепата на ГЕРБ и АТАКА

Турцизацията на България с подкрепата на ГЕРБ и АТАКА
При посещенито си в Турция Бойко Борисов е загърбил българските интереси. Темата беше коментирана широко и в предаването "Паралакс" на телевизия СКАТ.

Подписка срешу незаконното циганско гето

Подписка срешу незаконното циганско гето
В софийският квартал "Обеля" започнаха да събират подписка по инициатива на ВМРО срещу намиращото се в близост незаконно циганско гето.

Подписка срешу жилищната мафия

Подписка срешу жилищната мафия
Продължава подписката срещу жилищната мафия в Бургас. До сега организаторите са събрали близо 2 500 подписа. До седмица те трябва да бъдат изпратени до главния прокурор Борис Велчев.

Поледицата пак претъпка ортопедията

Поледицата пак претъпка ортопедията
Ледът и човешката немърливост пак препълниха варненската ортопедия. Повечето пациенти както винаги са възрастни хора, но сред пострадалите има и младежи някои от които с тежки травми.

Ново дело срещу Митьо Очите

Ново дело срещу Митьо Очите
В Бургаският окръжен съд ше започне ново дело срещу Митьо Очите и негови роднини за пране на пари в особено големи размери.