ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Борисов иска от полицаи и военни 30 години стаж

14.05.2010

Осигурителният стаж за пенсии на полицаи и военни, също трябва да бъде вдигнат. Това каза премиерът Бойко Борисов в парламента на въпрос на наш репортер. Премиерът потвърди, че кабинета възнамерява да вдигне с три години стажа за пенсия от средата на 2011 година.

2

2

5

5

Болестта на Бехтерев

Болестта на Бехтерев
Болни от болестта на Бехтерев поискаха от държавата да не ги изоставя. Болните трудно си набавят скъпите препарати, а осигурената кинезитерапия от здравната каса е крайно недостатъчна.

s

s

П

П

Борисов: Без петролопровод

Борисов: Без петролопровод
Премиерът Бойко Борисов призна със закъснение вредата от петролопровода “Бургас – Алекснадруполис”. Проектът за нефтената тръба няма да се реализира, каза Борисов при посещението си в

Организиран ли е атентат в България?

Организиран ли е атентат в България?

Ходжи мамят лековерни безбожници

Ходжи мамят лековерни безбожници
През последните 20 години всички управници лишаваха от духовна просвета българския народ. Останал без светлината на Православието, не ползващ се от благата на светата Православна църква и не познаващ спасителното Слово Божие, съвременния българин се ражда, живее и умира като животно. Животът му е изпълнен със суеверия и страх. Дори

Българи от Германия против Турция в ЕС

Българи от Германия  против Турция в ЕС

Не на Турция в ЕС!

Не на Турция в ЕС!
Подписката се радва на огромен интерес и в нашата страна. Не липсват обаче и такива българи, които подкрепят еврочленството на Турция.