ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Културни дейци против незаконната паметна плоча на Иван Славов

24.07.2010

Културни дейци от Бургас се обявиха срещу незаконната паметна плоча в центъра на града. Тя е на политическия подръжник на ГЕРБ , драматургът на театър “Адриана Будевска” - Иван Славов. Граждани и организации също смята, че в този театър са работили хора и по-достойни за паметници.

2

2

5

5

Възстановиха електрозахраването по Черноморието

Възстановиха електрозахраването по Черноморието
След няколко дни без ток най-сетне електрозахранването по Черноморието е възстановено. Както знаете миньори остнаха под земята туристи и местни хора се мъчиха в жегите. Животът край морето беше парализиран, а от И-Ви-Ен се оправдаваха с

"Килърите" - успешна акция или поредната показност

Има информация, че задържаните лица при операция "килърите" са съпричастни и към други убийства в страната, освен към това на Юри Галев. Това стана ясно на пресконференция с участието на премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Цветан Цветанов. Въпреки гръмкото име на акцията и обещанията за мащабност, само на петима от задържаните са

Община Чорлу се побратими с Ямбол и Бургас

 Община Чорлу се побратими с Ямбол и Бургас

Реджеп Кюпчу: "Българийо, аз съм твой син"

Реджеп Кюпчу:
В Руен празнуваха вечер на турската култура. Това стана под звуците на чалга. Никой от присъстващите не знаеше името на поне един турски творец.

Абсурдно асфалтиране

Абсурдно асфалтиране
Продължават абсурдното асфалтиране на бургаските улици. Резултатът е на лице ново-положен асфалт на един от от централните булеварди вече се руши.

Съдът остави в ареста един от биячите

Съдът остави в ареста един от биячите
Съдът остави в ареста един от участниците в боя пред дискотека в Приморско, който стана преди три дни . При инцидента загина 25 годишен мъж. Останалите участници в побоя са освободени.

Сватба в СКАТ

Сватба в СКАТ

Туристически влак дерайлира

Туристически влак дерайлира
Туристически влак излезе от релсите в Южна Швейцария. Един човек загина, а 42–ма души са ранени. Влакът е известен като най-бавният експрес в света.