ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Нови съкращения на бойни кораби от ВМС

16.08.2010

Броят на корабите във военноморските ни сили отново ще бъде намален. Все още не е ясно колко и какви кораби ще бъдат изведени от списъците на флота, но със сигурност подводницата "Слава" ще е сред тях. Това означава, че на практика българският боен флот ще остане без подводници поне до 2014 година.

2

2

5

5

Турция продължава с провокациите срещу Израел

Турция продължава с провокациите срещу Израел
Турция предизвика поредния политически скандал. Израелският посланик не беше поканен на ежегодната вечеря за ръководители на дипломатически мисии в Анкара.

Фекалии плуват в бургаски квартал

Фекалии плуват в бургаски квартал
Фекални води изригнаха от шахтите на бургаския квартал „Победа”. Огромни локви от мръсотия наводниха улиците а колите минаваха през тях. Зарад миризмата жителите на квартала бяха принудени да затворят прозорците при температура въздуха от 32

Хотелиери защитават енергомонополиста за тока

Хотелиери защитават енергомонополиста за тока
Докато се оплакваха от липсата на ток,сега хотелиери в Слънчев бряг се обявиха в защита на Ивиен. Монополистът не бил виновен за липсата на електричество. Масовата психоза създавали медиите.

Аварирал трафопост вся паника

Аварирал трафопост вся паника
Всяко спиране на тока по Черноморието вече предизвиква паника. Тази сутрин заради авария на трафопост, къмпинг "Градина" до Черноморец и Созопол останаха без ток за половин час. Според кметовете на двете населени места поводи за притеснения няма . Спирането на тока е било

Поредни измервания на залива "Вромос"

Поредни измервания на залива
Заливът "Вромос" край Черноморец не е радиоактивен. Това показаха поредните измервания извършени от специалисти на регионалната еко-инспекция и представителители на здравното министерство. Оказа се че плажът е безопасен за

Аферата "Вромос" - ГЕРБ срещу туризма

Аферата
Темата за измислената радиация във вромос беше разисквана и в предаването “От упор” на ТВ СКАТ. Гостите дискутираха още манупулациите в държавата и заговорът срещу българският туризъм.

Деца останаха без плодове в училище

Деца останаха без плодове в училище
Заради бюрократични спънки близо 10 милиона лева от Евро-съюза, предназначени за безплатни плодове в училищата са загубени. Независимо от срока за кандидатстване по схемата едва хиляда осемдесет и седем учебни заведения пожелаха да се възползват от нея.

Диабетиците остават без база

Диабетиците остават без база
Единственото дружество на диабетно болните в Стара Загора е заплашено да затвори врати. Причината е в липсата на пари, и заради безотговорното отношение от страна на община Стара Загора. Тя обяви за продажба помещението на дружеството.