ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Внасяне на тъжба срещу Андрей Райчев

05.06.2007

Волен Сидеров съди социолога Андрей Райчев заради обидни квалификации спрямо него и членове на партия АТАКА. Пo Националната телевизия Райчев нарекъл фашисти всички от националистическата партия.

Андрей Райчев, съсобственик заедно с Кънчо Стойчев на социологическа агенция Галъп, ще се изправи пред съда заради обидни квалификации по адрес на Волен Сидеров. Емил Василев, адвокат на лидера на националистите, внесе в Софийския районен съд, тъжба за клевета срещу Райчев.
Отдавна се говори, че за пари тандемът Райчев и Стойчев са готови да изсипят огромни количества помия върху когото и да е.
Райчев винаги може да се изкаже по каквато и да е тема с претенциите да формира общественото мнение у нас. Така преди време Райчев обяви творбите на Вазов и Елин Пелин за скучни и анахронични.
Социологът, приятел на покойния Андрей Луканов, минава за човек на вътрешния министър Румен Петков. Последният го наел да му лъска имиджа. Затова с такова усърдие, твърдят запознати, Райчев хулел Румен Овчаров покрай скандала в топлофикация и булгартабак.
Райчев има топли отношенията и с държавния глава Георги Първанов. Говори се, че президентът си плащал солено за хвалбите и нагласените социологически рейтинги на Райчев и агенцията Галъп.

2

2

5

5

В повторението на "Час по България"

В повторението на "Час по България"
Темата на "Час по България" на 8.06.2007 е "Военния съюз и държавните преврати в Третото българско царство" (ІІ-ра част), гост: о.р.полк.доц. Георги Кокеров (Технически университет - София).
Предването

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"
Повторениео на предаването с д-р Атанас Мангъров можете да гледате в неделя от 8:00ч. и вторник от 11:30ч. с д-р Атанас Мангъров - специалист по детски и инфекциозни болести, началник на детско отделение към Инфекциозна болница ще научите:
Какво представляват ентеровирусите - т. нар. заболявания придружени с

Тази седмица в "Час по България"

Тази седмица в "Час по България"

България над всичко

България над всичко
Кратки откъси от срещите на кандидатите за евродепутати от партия АТАКА с граждани от цялата страна.

От Батак съм чичо

От  Батак съм чичо
Стихотворение по спомените на Иван Тодоров Ганев, който по време на Баташкото клане е бил дете.