ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Кметове на ГЕРБ точат безогледно общините

24.10.2010

Как се източват общински пари под носа на българския данъкоплатец в условия на криза. Тази тема бе широко разискана в предаването “Паралакс” на телевизия СКАТ.

2

2

5

5

Безработицата се покачва

Безработицата се покачва
Безработицата в Бургас се покачва. След края на туристическия сезон процентът е все по-осезаем. А най-потърпевши от свиването на пазара на труда са младите хора.

Има ли незаконни постройки на язовир "Кърджали"

Има ли незаконни постройки на язовир
Туристическите селища край язовир “Кърджали”- Главатарци и Енчец стават все по-големи и кипи усилено строителство. Колко обаче от вилите и хотелите там са законни?

Безплатни прегледи на белите дробове

Безплатни прегледи на белите дробове
До 17 ноември в белодробния диспансер и в дигностично-консултативният център в Кърджали ще изследват базплатно белите дробове. Целта е да се хванат в по-ранна фаза белодробните заболявания.

Митрополит Иоаникий освети параклис

Митрополит Иоаникий освети параклис
Православен параклис бе осветен в Созопол. Новопостроеният храм получи и частица от светия кръст.

Премиера на "Мошеница тъга"

Премиера на
Продължаваме с литературна премиера. Варненски журналист дебютира като поет. Защо тъгата е мошеница според младия автор – вижте в репортажа.

Разраства се епидемията от холера в Хаити

Разраства се епидемията от холера в Хаити
Повече от 200 граждани на Хаити са станали жертва на епидемия от холера. Един случай на заразяване вече е бил регистриран и в столицата Порт-о-Пренс и местните власти са обезпокоени болестта да не достигне до пренаселените и със занижена хигиена бежански лагери в околностите на

Продължава кризата с боклука в Неапол

Продължава кризата с боклука в Неапол
Продължават сблъсъците между полиция и демонстранти в Южна Италия, заради проекта за изграждане на ново сметище, което ще заеме част от територията на природния парк "Везувий" . По улиците на Неапол са се събрали 2400 тона боклуци, а от ЕС заплашват Италия със санкции, ако кризата не бъде своевременно

В навечерието на своя Национален ден Турция получи тежки удари в Косово.

В навечерието на своя Национален ден Турция получи тежки удари в Косово.
Турската самонадеяност продължава да получава шамари точно там, където си въобразява, че си е оплела кошницата и турското "присъствие" е гарантирано. Най-обидни са ударите под кръста, нанесени от считаните за верни приятели проводници на турската имперска политика на Балканите. Утре Турция чества празника на Републиката, обявена от Меджлиса на