ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Среща на ОССЕ

28.06.2009

Среща за сигурността в Европа се провежда в Гърция. На неофициалната среща, която започна снощи с вечеря, присътват външните министри на 56-те страни от организацията за сигурност и сътрудничество в Европа

2

2

5

5

Турска статистика за браковете на малолетни момичета.

Турска статистика за браковете на малолетни момичета.
Неправителствена организация, регистрирана като "Платформа на гражданското общество в Чубук" ( град Чубук е околийски център близо до столицата Анкара ), оповести резултатите от своята анке та, според които през 2008г. от всички официални семейни бракове, сключени съгласно закона, 20% касаят момичета на възраст под 18 години и против тяхната воля.

Опасни треви

Опасни треви
Междублоковите пространства в Кърджали са обрасли с треви, а боклуците са обичайна гледка. Въпреки многократните сигнали на граждани до общината купчините отпадъци си стоят. От почистващата фирма твърдят, че редовно извозват боклуците от

Гробище превърнато в змиярник

Гробище превърнато в змиярник
Подобен проблем и в Гюльовца. Гробището в несебърското село е превърнато в змиярник. Заради високите треви хората се страхуват да ходят там.

Няма плажове без наемател в Приморско

Няма плажове без наемател в Приморско
Всички плажове в Приморско имат стопани и работят нормално. Осигурена е безопасната почивка на плажуващите с достатъчно на брой спасители.

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания
Как децата от Кърджали да не скучаят през лятната ваканция. За това се грижат от детския комплекс в града. За да ангажират свободното време на учениците им организират различни занимания.

Егемен Баъш: "Духовната семинария е наша вътрешна работа".

Егемен Баъш:
Гръцкият вестник "Катимерини" публикува интервю с турския държавен министър и главен прегова рящ Егемен Баъш, в което той дава отговор на някои актуални въпроси за членството на Турция в ЕС и за състоянието на турско-гръцките отношения. Въпреки възраженията и съпротивата на някои среди в ЕС, Турция била твърдо решена да продължи реформите и да

Директорът на "Обществен ред и сигурност" раздава шамари и заплахи

Директорът на
Директорът на "Обществен ред и сигурност”" в Община Бургас Костантин Луков раздава шамари посред бял ден. Според потърпевшия Милчо Добрев ,шефът на Общинска полиция избухнал без причина.

Рибари блокираха пристанище Варна

Рибари блокираха пристанище Варна
Десетки рибарски лодки блокираха за повече от час Варненското пристанище. Протестът е срещу липсата на адекватна политика на управляващите в областта на рибарството.