ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

В повторението на "Биберон"

09.06.2007

В предаването ще се дискутират темите: 1. Специфика на зрението на новородените и очни заболявания в ранната детска възраст 2. Диабет и бременност. От офталмолога д-р Алек Топов ще научите кога се прави първия профилактичен преглед при бебетата, кои са най-честите очни заболявания при малките деца, на какво се дължи кривогледството и как се коригира, как се лекуват различните типове конюктивит, могат ли да се предотвратят усложненията на зрението при недоносените бебета. В рубриката "Женска консултация" ще разговаряме със специалистите от "Майчин дом" д-р Катя Тодорова и д-р Боряна Слънчева за протичането на бременността при жените със захарен диабет, как се наблюдават и родоразрешават те и какво е характерно за техните бебета. Повторенията са в неделя 8:00ч. и вторник 11:30ч.

2

2

5

5

Внасяне на тъжба срещу Андрей Райчев

Внасяне на тъжба срещу Андрей Райчев
Волен Сидеров съди социолога Андрей Райчев заради обидни квалификации спрямо него и членове на партия АТАКА. Пo Националната телевизия Райчев нарекъл фашисти всички от националистическата партия.
Андрей Райчев, съсобственик заедно с Кънчо Стойчев на социологическа агенция Галъп, ще се изправи пред съда заради

В повторението на "Час по България"

В повторението на "Час по България"
Темата на "Час по България" на 8.06.2007 е "Военния съюз и държавните преврати в Третото българско царство" (ІІ-ра част), гост: о.р.полк.доц. Георги Кокеров (Технически университет - София).
Предването

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"

"Ентеровирусни заболявания при деца в ранна възраст"
Повторениео на предаването с д-р Атанас Мангъров можете да гледате в неделя от 8:00ч. и вторник от 11:30ч. с д-р Атанас Мангъров - специалист по детски и инфекциозни болести, началник на детско отделение към Инфекциозна болница ще научите:
Какво представляват ентеровирусите - т. нар. заболявания придружени с

Тази седмица в "Час по България"

Тази седмица в "Час по България"

България над всичко

България над всичко
Кратки откъси от срещите на кандидатите за евродепутати от партия АТАКА с граждани от цялата страна.

От Батак съм чичо

От  Батак съм чичо
Стихотворение по спомените на Иван Тодоров Ганев, който по време на Баташкото клане е бил дете.