ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Протест срещу строеж

28.06.2009

Поредната жилищна кооперация в Бургас ще се появи скоро само на сантиметри от съседен блок. Разрешението за строеж е издадено от старата управа на Бургас. Сега строителите са заграбили и общинска земя.

2

2

5

5

Табела закрива светофар

Табела закрива светофар
Нови указателни табели поставиха във Варна. Вместо да помагат обаче те пречат на шофьорите. На кръстовището пред пощата светофарът е скрит зад табелата, а объркването е пълно.

Среща на ОССЕ

Среща на ОССЕ
Среща за сигурността в Европа се провежда в Гърция. На неофициалната среща, която започна снощи с вечеря, присътват външните министри на 56-те страни от организацията за сигурност и сътрудничество в Европа

Турска статистика за браковете на малолетни момичета.

Турска статистика за браковете на малолетни момичета.
Неправителствена организация, регистрирана като "Платформа на гражданското общество в Чубук" ( град Чубук е околийски център близо до столицата Анкара ), оповести резултатите от своята анке та, според които през 2008г. от всички официални семейни бракове, сключени съгласно закона, 20% касаят момичета на възраст под 18 години и против тяхната воля.

Опасни треви

Опасни треви
Междублоковите пространства в Кърджали са обрасли с треви, а боклуците са обичайна гледка. Въпреки многократните сигнали на граждани до общината купчините отпадъци си стоят. От почистващата фирма твърдят, че редовно извозват боклуците от

Гробище превърнато в змиярник

Гробище превърнато в змиярник
Подобен проблем и в Гюльовца. Гробището в несебърското село е превърнато в змиярник. Заради високите треви хората се страхуват да ходят там.

Няма плажове без наемател в Приморско

Няма плажове без наемател в Приморско
Всички плажове в Приморско имат стопани и работят нормално. Осигурена е безопасната почивка на плажуващите с достатъчно на брой спасители.

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания

Ученици ангажират лятна си ваканция с полезни занимания
Как децата от Кърджали да не скучаят през лятната ваканция. За това се грижат от детския комплекс в града. За да ангажират свободното време на учениците им организират различни занимания.

Егемен Баъш: "Духовната семинария е наша вътрешна работа".

Егемен Баъш:
Гръцкият вестник "Катимерини" публикува интервю с турския държавен министър и главен прегова рящ Егемен Баъш, в което той дава отговор на някои актуални въпроси за членството на Турция в ЕС и за състоянието на турско-гръцките отношения. Въпреки възраженията и съпротивата на някои среди в ЕС, Турция била твърдо решена да продължи реформите и да